Hej kära besökare!

Detta är premiärinlägget på vår blogg, som vi skriver här tillsammans på klasstiden. Vår blogg heter 6789d.se och det är för att vi ska ha den under alla fyra år vi går här på Kabbe. Lägg in den som bokmärke på direkten!

I fortsättningen kommer två elever varje vecka att få skriva på bloggen, och de har i uppdrag att ta bilder och berätta om vad vi gjort under veckan som gått. Vi kommer också att lägga upp ett inlägg med veckans läxor varje måndag. Och ibland så kommer det fler inlägg i veckan, kanske med information från Joel och Daniel.

I måndags var första riktiga idrottslektionen, och vi spelade brännboll på två olika sätt – vi tyckte bäst om det vanliga sättet. Joel hälsade på och tog lite bilder, och han tycker att föräldrarna bör vara oroliga inför brännbollsmatchen 9/9, för det såg mycket bra ut!


Kom ihåg! På onsdag är det skolfotografering kl 12.50 i konferensrummet.

One Responses

  • Maya

    Kul

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *